Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

109

Пончики-досить старе блюдо. Так як процес приготування середньостатистичного пончика заманливо простий. У киплячу олію опускається кулька тіста. Весь. Хоча саме блюдо відносять до польської кухні, зустріти їх можна в будь-якій країні, а назв цього нехитрого частування налічується більше ста. Беньє, бунуелос, донатс, макруд. Напевно у багатьох з вас мами і бабусі в процес випічки пирогів, коли начинки вже не залишалося, а тісто ще не скінчилося, готували плюшки-пустушки. По суті це ті ж самі пончики. Крім численних назв на сьогоднішній день ця страва має не менше варіацій. Прості, з пудрою, з начинкою, з родзинками … Які тільки не зустрінеш на ринку. А все тому, що на них постійно є попит і споживач любить побалувати себе цим простеньким фаст-фудом. Їх зручно їсти з чаєм, брати в дорогу, купувати на перекус разом з чашкою ароматної кави. І продаватися вони можуть не тільки в супермаркетах на хлібних полицях, але і в будь-який забігайлівці, де вам запропонують ще й сиропом їх присмачити.

До речі, за статистикою, близько тридцяти відсотків продуктових магазинів готові задовольняти попит на пончики, так як на цю продукцію постійно є покупці. Але ось виробників на ринку нашої країни не так вже й багато. Тому немає жорсткої конкуренції, і тому знайти свою нішу новачкові пончикового бізнесу особливих труднощів не складе. Але все-таки, давайте по порядку.

Починати бізнес відразу в харчовій промисловості – завдання завжди не з легких. Так як навколо вас будуть крутитися ризики, пов’язані з вимогами до виробників продуктів, оформленням ліцензій, видачею довідок від різнокаліберних наглядів. Адже, якщо ви робіть, наприклад, вироби з заліза, то весь не використаний на попит запас зможете спокійнісінько зберігати на складі, а потім партіями або скопом продавати. Інша справа продукти.

Пончики ж крім усього іншого вигідніше продавати взагалі гарячими. У цьому стані вони мають кращі смакові якості і здатні задовольнити попит більшості клієнтів. Остиглі, звичайно також не будуть обділені увагою, але все ж втратять частину свого здобного шарму. А лежані вже здатні принести збитки фірмі. Тому, перш ніж піч потрібно знайти покупця. Мова звичайно ж не про кінцевого споживача, якщо у вас не власне кафе. А саме про магазини, які будуть пропонувати ваш товар на своїх продуктових полицях. І ось, коли у вас буде безпосереднє замовлення з підписаним договором на покупку певної партії ваших чудових пончиків, тільки тоді потрібно приступати до їх виготовлення. До цього ваше завдання-наполегливо шукати клієнтів скрізь, де тільки можна. І, як було сказано вище, так як конкуренція нещільна, пошук праці не складе.

Зміст

Приміщення

Так як це тільки початок великого пончикового справи, кидатися з вогню та в полум’я не варто. Розвиватися потрібно поступово. А так як першими клієнтами за планом будуть саме торгові магазини і мережі, то місце розташування для початківця підприємця грає невелику роль. Тобто орендувати приміщення в самому центрі міста-отримувати гігантські витрати на оренду, які просто потоплять справу на перших місяцях. Краще підібрати недороге приміщення, нехай і ближче до околиці. Тридцять-п’ятдесят квадратів буде достатньо. Тут поміститися все обладнання, а також вистачить і стелажів з готовою до відправки покупцеві продукцією. Чим дешевше ви знайдете площа, тим менше головного болю буде у вас в подальшому і тим легше буде при переїзді в разі розширення. Однак про санітарні норми забувати ніяк не можна. Замшілий підвал з тарганами – зовсім не наш варіант.

У приміщенні необхідний буде якісний ремонт. Тому що в гості періодично будуть навідуватися серйозні люди з перевіряючих інстанцій, та й просто дотримати всі норми, що забезпечують якість їжі необхідно. Вам важливо здоров’я ваших покупців. Почніть з трубопроводу і каналізації, займіться мережами і кабелями, встановіть пожежну сигналізацію. Це базові атрибути приміщення, за якими вас почнуть перевіряти при видачі ліцензій. Після цього слід приступити до обробки і косметичного ремонту. Ні, відвідувачів і покупців тут не буде, ви ремонтуйте не магазин, а цех.  тому витрачатися на ліпнину або 3d-шпалери звичайно не потрібно, але вашому персоналу, що випікає пончики, потрібні комфортні умови роботи і хороше освітлення. Середня вартість ремонту у вас виллється в двадцять тисяч рублів, які повинні бути закладені спочатку.

Після ремонту приміщення можна буде приступати до отримання всіх необхідних дозволів. Вам будуть потрібні папери від санепідемстанції, пожежної інспекції та дозвіл виробництво продуктів харчування. Також повинні бути улагоджені всі справи з податковою та реєстрацією вашого бізнесу. Врахуйте, що якщо ви перший раз будете оформляти приватного підприємця, то на цій піде кілька тижнів часу. Якщо такий стан справ критично для бізнесу і ви втратите занадто багато, краще найняти фахівців, які за помірну плату зроблять все за вас. Можливо, це в підсумку заощадить вам вливання. А замість тижнів, папери будуть готові вже протягом трьох днів.

Обладнання та процес виготовлення

Пончики, як водиться, готуються з тіста. А значить його буде потрібно багато, щоб покривати потреби попиту для кожної точки реалізації. Змішувач для приготування тіста обійдеться в двадцять п’ять тисяч рублів. І хоча вибір обладнання на ринку дозволяє підібрати більш функціональну модель, на першому етапі вам цього буде достатньо. Такий прилад зможе забезпечувати вас партією 800 пончиків за день.

Після приготування тіста, воно закладається в інший апарат, який вже готує безпосередньо самі пончики. Знову ж таки, вибір буде залежати від функціональності, обсягу і швидкості роботи. Оптимальним на даному етапі стане той, який зможе забезпечувати до 1000 пончиків в день. Вартість його (якщо брати російського виробника, хоча ви можете підшукати імпортний) близько 35 000 рублів. Шукати імпортні варіанти, які свідомо дорожче, але не сильно перевершують вітчизняні по функціоналу і швидкості, сенсу не має. У будь-якому випадку, якщо ви витратите день на прочісування інформації та відгуків про ту чи іншу модель, то тільки виграйте, тому що зможете самі підібрати те, що вам потрібно.

Після формування пончика в цьому апараті, його дорога лежить в піч. І якщо апарати по замішуванню тіста і виготовлення пончиків у нас були розраховані по потужності на обсяг в 1000 штук за день, то і витрачатися на піч здатну виробляти більше, потреби немає. Ви переплатите, і ніяк це не окупите. Піч обійдеться в 20 000 рублів.

Після печі пончики прикрашають (наприклад, цукровою пудрою) і відправляють в руки покупцеві. Для прикраси використовуються спеціальні поверхні. Зазвичай це столи, які, погано проводячи тепло, не дозволяють продукту охолонути раніше покладеного терміну. Вартість одного столу коливається в районі 6 000 рублів. Вам швидше за все знадобиться як мінімум два.

Також, при формуванні бюджету на обладнання, включіть в нього стелажі для готової продукції (близько 12 тисяч за дві штуки, як і столи) і, обов’язково, дрібний інвентар. Вам знадобляться ложки, ножі, сито, лопатки і так далі. Закладіть на подібне обмундирування вашого цеху хоча б 5 000 рублів.

Персонал

І хоча, ваш бізнес тільки починає своє велике плавання, а грошей доводиться вкладати чимало, одному з усіма процесами не впорається. Наймання персоналу-необхідність. Вашому пончиковому цеху на перших порах знадобляться як мінімум два працівника. Один буде займатися виробництвом пончиків, а другий – їх прикрашати і відправляти на стелажі і в дорогу до покупців. Зазвичай, так як процеси відбуваються в одному приміщенні, обидва працівники повинні бути замінні один одним і вміти допомагати. З огляду на, що пончики навіть замішуються машинами, процес їх приготування нескладний. Працівник, по суті, відповідає за своєчасну доставку продукту до машини і правильну заправку інгредієнтів. Тому знайти на подібну посаду співробітника праці не складе.

Перший робітник, той, хто відповідає за заміс тесту і відправку його в апарат для форминга, по суті буде технологом і повинен знати весь процес, розбиратися в апаратурі і бути головним в парі. Якщо підбирати саме професіонала з досвідом роботи на подібному підприємстві, то вам будуть потрібні послуги біржі праці або спеціалізованого сайту. Зарплату плануйте в районі 20-25 тисяч рублів на місяць в залежності від навичок.

Другий в зв’язці — не тільки помічник, але і фактично пончиковий дизайнер. Він буде прикрашати готові вироби, надаючи їм апетитний вигляд. Використовувати для цього можна не тільки цукрову пудру, але, наприклад, шоколад або інші, на ваш розсуд взяті інгредієнти. Головне завдання-зробити зовнішній вигляд продуктуДодаємо перці і через 5 хвилин м’якоть кабачків і смажимо 8 хвилин.

  • начиняємо вийшов фаршем кабачки.
  • тепер вистилаємо деко фольгою, викладаємо наші човники і посипаємо зверху сиром.
  • запікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
  • Подаючи їх на стіл, не забудьте про соус. Приємного апетиту!

    Літній, легке і смачне рагу можна подавати як окремим блюдом, так і як гарнір до основного.

    Продукти для приготування:

    • кабачок зелений – 1 шт.;
    • кабачок жовтий – 1 шт.;
    • печериці – 250 г.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • жовтий солодкий перець – 1 шт.;
    • помідори черрі – 100 г.;
    • сметана – 100 г.;
    • зелена цибуля;
    • сіль, перець;

    Приготування:

    1. для початку беремо печериці (вони повинні бути невеликими) і нарізаємо їх навпіл. Потім розігріваємо глибоку сковорідку налив туди масла.
    2. обсмажуємо гриби до золотистого кольору. Після цього викладаємо їх в окрему ємність.
    3. далі чистимо і режим кубиками цибулю. Пасеруємо в тій же сковороді до прозорості.
    4. промиваємо кабачки і перець. Перець розрізаємо і очищаємо від насіння, ріжемо на невеликі шматочки. Кабачок нарізаємо тонкими кружечками.
    5. кидаємо перець і кабачки до цибулі, солимо, перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості.
    6. за п’ять хвилин до того як овочі будуть готові ми закидаємо до них смажені гриби, помідори черрі розрізані на навпіл і сметану.

    Подавати його необхідно посипавши зверху рубаний зелену цибулю.

    6. Як приготувати кабачкову ікру (2 рецепта)

    Пропонуємо вам на вибір 2 рецепта приготування кабачкової ікри як з магазину

    Щоб краще запам’яталося, запишіть інгредієнти на 1 л ікри (1 банка):

    • 1 кг молодих кабачків
    • 250-300 г стиглих і соковитих помідорів
    • 300 г червоного болгарського перцю
    • 200 г молодої моркви
    • 150 г цибулі
    • 3 зуб. Часнику
    • 1 — 1,5 ст. Л. Цукру
    • 2 ч. Л. Солі
    • 1/3- ½ ч. Л. Лимонної кислоти
    • оливкова олія
    • чорний мелений перець за смаком

    Рецепт №2 кабачкової ікри (як в магазині)

    Секрет того, щоб ікра вийшла як в магазині, це відсутність шматочків кабачка і наявності борошна в складі. Саме борошно робить її м’якою і приємною на смак.

    Що ж, давайте спробуємо і приступимо до готування ніжної кабачкової ікри. Для цього нам знадобиться:

    • борошно пшеничне вищого сорту – 1,5 ст. Л.;
    • свіжі кабачки – 2 кг.;
    • морква – 500 г.;
    • цибуля ріпчаста-300 г.;
    • томатна паста-3 ст. Л.;
    • рафінована рослинна олія;
    • сіль-0,5 ч. Л.;
    • чорний мелений перець;
    • корінь петрушки;
    • зелень на ваш смак;

    Приготування:

    1. миємо й очищаємо від шкірки всі овочі. У тому числі і кабачки, їх ми нарізаємо кубиками, так само як і цибулю.
    2. беремо сковорідку, вливаємо туди масло, викладаємо кабачки і тушкуємо до м’якості.
    3. розігріваємо іншу сковорідку з маслом і пасеруємо в ній цибулю до прозорого стану.
    4. натираємо корінь петрушки і моркву. Викладаємо їх до цибулі і томім до м’якості на невеликому вогні.
    5. додаємо до овочів томат, тушкуємо так 1-2 хвилини.
    6. з’єднуємо в глибокій сковороді овочі і кабачки, перемішуємо і додаємо масла. Тушкуємо на невеликому вогні до того моменту поки не випарується весь кабачковий сік.
    7. після цього додаємо борошно, солимо, перчимо і смажимо 5-7 хвилин.
    8. далі нам необхідно всю суміш подрібнити в блендері до стану пюре.
    9. знову перекладаємо все в сковорідку або каструлю і доводимо суміш до кипіння.
    10. тепер можна розкласти вийшло пюре в стерилізовані банки і прикрити їх кришками.
    11. поміщаємо банки з ікрою в каструлю з водою – стерилізуємо консерви (якщо банку півлітрова, то нам знадобиться близько півгодини).
    12. виймаємо банки, закочує їх металевими кришками і вкутуємо їх в ковдру. Ми залишаємо до охолодження.

    Після того як банки охолонуть їх слід винести в прохолодне місце.

    7. Гостренький салат з кабачків

    Ще ми можемо назвати це блюдо кабачками по-корейськи, адже на смак вони хрусткі і дійсно з острінкой.

    Для приготування цього салату нам знадобиться:

    • перець червоний мелений – 2 ч. Л.;
    • перець чорний мелений – за смаком;
    • оцет – 2 ч. Л.;
    • сіль – за смаком;
    • цукор – 1 ч. Л.;
    • соєвий соус – 1 ст. Л.;
    • кунжут – 2 ч. Л.;
    • кунжутне масло – 1 ст. Л.;
    • рослинна олія – 2 ч. Л.;
    • морква – 3 шт.;
    • болгарський перець – 0,5 шт.;
    • кабачки-4 шт.;
    • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
    • часник-2 зубчики;

    Спосіб приготування:

    1. спочатку промиваємо кабачки і нарізаємо їх тонкими кружечками, подсаливаем і залишаємо під пресом на 2 години.
    2. поки ми очікуємо кабачки, можемо підготувати інші овочі-дрібно шаткуємо моркву і теж подсаливаем її, соломкою режим солодкий перець, кружечками нарізаємо цибулю і подрібнюємо часник.
    3. далі цибулю необхідно попассерувати в сковорідці на рослинній олії. По закінченню двох годин, коли наші кабачки встигнуть, ми повинні додати до них цибулю, болгарський перець, моркву, червоний перець, чорний перець і часник.
    4. далі заправляємо суміш кунжутним маслом, насінням кунжуту, цукром і соєвим соусом – все ретельно перемішати.
    5. завершальний штрих, це оцет. Додаємо його і знову перемішуємо наш салатик. Перед подачею на стіл слід потримати наше блюдо по-корейськи в холодильнику, для того щоб воно просочилося.

    Задумалися про те, що приготувати з кабачка швидко і смачно? здавалося б, такі звичайні овочі-кабачки … Але скільки смачних і корисних страв можна з них приготувати! для будь-якої господині кабачки-це можливість довести, що вона відмінний кухар, і порадувати своїх близьких цікавими рецептами. Кабачок є відмінним вибором, особливо для тих, хто хоче скинути зайву вагу, оскільки цей овоч славиться вкрай низьким вмістом калорій. Він також повний поживних речовин, таких як фолієва кислота, калій, антиоксиданти, вітаміни а і с.крім того, кабачок містить велику кількість лютеїну, який підтримує здоров’я наших очей.

    Достаток врожаю цього овоча змушує багатьох господинь задуматися про те, що приготувати з кабачка швидко і смачно. Володіючи ніжною текстурою і м’яким смаком, кабачки підходять для приготування найрізноманітніших страв. Багато хто любить цей овоч за те, що страви з нього виходять дуже ніжними і соковитими. Варіацій використання кабачків безліч. Самий просто спосіб-вживати кабачки сирими, насолоджуючись їх хрусткою текстурою. Так ви можете не сумніватися в тому, що ваш організм отримає всі поживні речовини, що містяться в цьому овочі, в повному обсязі. Приготування кабачків на пару також дозволить зберегти в них всю користь. Одним з найсмачніших і швидких способів насолодитися кабачками є їх обсмажування — тут ви можете використовувати кляр, збиті яйця з паніруванням або ж просто обсмажити скибочки кабачків в маслі. Кабачки також можна запікати з іншими овочами або фаршем, маринувати, фарширувати, готувати з них супи-пюре, рагу, оладки, закуски, ікру…

    Приготування страв з кабачків не займе у вас багато часу, так як ці овочі не вимагають тривалої обробки. Щоб блюдо з кабачків вийшло 100%-но смачним і ніжним, вибирайте молоді плоди з м’якою шкіркою. Старі овочі підійдуть лише в тому випадку, якщо шкірка у них буде видалена. Молоді кабачки чистити не треба, так як їх шкірка додасть яскравий колір готового блюда. Не варто гнатися за розміром — найкраще звернути увагу на кабачки середнього розміру вагою близько 300-500 р. Коли ви готуєте кабачок, то можете додати деякі спеції, щоб надати йому смак — так, з кабачками відмінно поєднуються розмарин, базилік, чорний перець або чебрець. Що ж стосується овочів, то найкращим компаньйоном для кабачка є помідор.

    Фаршировані, запечені, смажені, мариновані — кабачки є універсальним овочем, що дає політ для фантазії і відповідним в якості доповнення до багатьох страв. Кабачки ідеально поєднуються із зеленню, макаронними виробами, м’ясом, рибою та іншими овочами. Також кабачки прекрасні самі по собі-переконайтеся в цьому, приготувавши кабачки в клярі.

    Обсмажені в клярі кабачки можна подавати в якості закуски або гарніру до м’ясних страв. Кляр в рецепті відмінно підходить для кабачків, але може бути використаний і для будь-яких інших овочів, які б ви хотіли підсмажити. Консистенція клярі повинна нагадувати питний йогурт, тому якщо тісто вийшло занадто густим, розбавте його водою. Додавання часникового порошку робить кляр більш пікантним. Кабачки в клярі можна подавати з соусом, приготованим зі сметани, пропущеного через прес часнику, подрібненої зелені і

    Бізнес план: як відкрити виробництво італійської плитки з переробленого скла

    Сьогодні, у всіх розвинених країнах на перше місце виходить скорочення відходів виробництва і повторна переробка всіляких матеріалів. Під ці напрямки виділяються гранти та субсидії від держав, тому що вони ведуть до посилення екологічності виробництв, скорочення шкідливих викидів. А екологія не безпричинно вважається важливою темою в обговоренні розвитку технологій. Створюються спеціалізовані заводи, які дозволяють перетворювати перероблену сировину в життєздатний і придатний для використання продукт.

    Скло являє собою 100 відсотково рецеркуліруемий матеріал. Процес переробки-повністю замкнутий цикл, при якому не залишається ніяких відходів і побічних субпродуктів. Більш того, економиться природна сировина. Так, тонна переробленого скла дозволяє економити близько 650 кілограм піску, майже 200 кілограм соди і стільки ж вапняку. А крім усього іншого ці процеси захищають навколишнє середовище від забруднення тим же битим склом. І як вже писалося вище, це заохочується державами.

    До того ж процеси переробки скла здатні приносити і вигоду в грошовому еквіваленті.

    Стандартно для переробки скляних відходів і виплавки продуктів різної форми використовується муфельна піч (крім міксерів, дробильних установок і форм). Але нас сьогодні цікавить більше другий варіант, названий холодним. І в ньому муфельна піч не використовується, що дозволяє організувати міні-виробництво буквально у себе на колінах і без великих витрат.

    Технологія виготовлення

    Як і для першого випадку, у другому основною сировиною також послужить скляна крихта. Далі буде потрібно поліефірна смола і затверджувач. Осколки скла після дроблення змішуються з барвником і сполучним складом.  співвідношення приблизно таке: поліефірна смола і затверджувач – 30 відсотків, 70 відсотків – крихта. Співвідношення затверджувача-півтора-два з половиною грами на 100 грам смоли. Заміс відбувається у вакуумному міксері. Після цієї нехитрої процедури, отримана суміш заливається в спеціальну заздалегідь підготовлену форму необхідного розміру.  до слова, форми можуть бути абсолютно різними, але так як технологія у нас «домашня» великого обсягу досягти не вдасться, тому потрібно заздалегідь розуміти, який результат вам потрібен і що ви будете з ним робити.

    Так чи інакше, стовідсотково точного рецепта в інтернеті ви не отримаєте, тому і потрібні пробні партії. Можливо спочатку продукт буде деформуватися при охолодженні, або на поверхні буде видно нерівності через тих же бульбашок повітря. Не варто відразу кидати справу, як тільки щось не вийшло, ми не діти. І прекрасно розуміємо, що в будь-якій справі важливий і власний досвід. А це ще один плюс дрібного виробництва. Ви не втратите великих грошей, навіть якщо кілька партій підуть тільки на те, щоб все вийшло красиво і якісно.

    Сировина

    У тому, щоб набрати сировину ніяких складнощів виникнути не повинно. Бите скло можна як знайти безкоштовно, так і організувати невеликий пункт прийому. На здачу скла за малу винагороду з часом з’являться навіть постійні клієнти, які і будуть безперебійно постачати вас матеріалом. Ще є третій варіант, якщо вже працювати з певним контингентом, який буде готовий збирати для вас скло, вам не захочеться. Зверніться в фірми, які займаються виготовленням вікон. Зазвичай такі організації готові віддати бите скло навіть задарма, адже ви ще й самі їх вивезете.

    Основою сполучного складу в більшості випадків стає поліефірна смола. Матеріал сам по собі недорогий. А за якостями відповідний як не можна краще. Її ще використовують у виробництві керамогранітних виробів.

    Завдяки такому складу плитка, яку ви отримаєте на виході буде стійка до ударів (в межах розумного природно) і відмінно підійде для наприклад для облицювання кухонь, ванних кімнат, і навіть для зовнішнього використання. А скляна крихта дозволить матеріалу вигідно виглядати і красиво відблискувати на сонці.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Устаткування для виробництва

    Для дроблення скла не обов’язково використовувати спеціальні дробильні установки, так як ми з вами розглядаємо недорогий варіант початку своєї справи. Можете використовувати механічну дробарку. А електричну купити вже тоді, коли отримаєте чистий дохід і вирішите розширити виробництво.

    А ось бульбашки повітря, які неминуче будуть з’являтися при змішуванні компонентів, можуть значно ускладнити завдання і вплинути на готовий продукт вкрай негативно, погіршуючи зовнішній вигляд і міцність. Позбавлятися від них необхідно відразу і швидко, тому що ви використовуєте поліефірну смолу, яка має час застигання – одну годину.

    Є кілька способів вирішити цю проблему. Основні методи-нагрів і вібрація. Приготовлену ливарну масу нагрівають для того, щоб бульбашки стали швидше підніматися наверх. А вібрація довершує процес, виштовхуючи їх. Використовувати і те і інше можна як до заливки в форму, так і після. Але продумати все потрібно заздалегідь, розрахувавши і оцінивши кількість виготовляється маси і наявність відповідного обоудованія.

    До речі, для виробництва керамограніта, при якому також виникає проблема з бульбашками, використовується зазвичай вакуумна установка. Але так як обсяги там зовсім інші, то і установки використовуються промислові, які і місця займають набагато більше і коштують в рази дорожче підручних засобів. У будь-якому випадку, варто промоніторити ринок на момент простих установок і їх цін. Так як використання подібного обладнання все ж скоротить і час процесів виготовлення і відсоток браку. Використовувати їх до того ж вкрай просто. Суміш заливається в форми, а форми в свою чергу ставляться в установку, де створюється вакуум. Через дві години все виймається в готовому для продажу вигляді.

    Також, при плануванні бізнесу, не зайвим буде посидіти довше в інтернеті і подивитися, де ви можете купити те чи інше обладнання дешевше. Може бути, доведеться витратити пару тижнів на очікування доставки, але при цьому заощадити значну суму при покупці. Або ж навпаки, не економити по дрібницях і швидше почати отримувати прибуток.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Бізнес на скляній плитці

    Так як процес такого виробництва простий, а собівартість готової продукції низька, ви зможете без проблем зайняти своє місце на ринку подібного продукту. І не обов’язково відразу тиснути своїх конкурентів цінами, якщо вам це дозволяє ваше виробництво. Ви можете спокійно підганяти цінники на свою продукцію під середньоринкові і отримувати більше вигоди розвиваючись і розширюючись поступово. До того ж ви будете завжди мати запас міцності, в разі чого знизивши цінник.

    Також скляна плитка, отримана таким чином має презентабельний зовнішній вигляд, незважаючи на те, що зроблена вона по суті з відходів. Тому клієнти у вас будуть, навіть враховуючи, що облицьовувати підлогу таким продуктом не вийде, сфер застосування достатньо для комфортного перебування на ринку. А якщо зумієте якісно зробити кілька великих угод, то оборот клієнтів буде тихо рости і сам собою (сарафанне радіо), але звичайно ж це не означає, що ніякі засоби маркетингу і реклами використовувати вам не потрібно. Незважаючи на всю кустарность виробництва, ви ж хочете діючий і, головне, розвивається бізнес. Тому доведеться постаратися. Але сам факт того, що вкладатися в таке «виробництво» в порівнянні з іншими сферами майже не потрібно, почати вам буде простіше простого.

    Однак створення бізнес-плану – дуже важлива річ для будь-якого бізнесу, яким би невеликим він не був. І маркетингова складова-один з пунктів, який вписується в бізнес-план і продумується до дрібниць. Які канали ви будете використовувати. Може бути, відразу заявіть про себе на всіх будівельних майданчиках, або ж скромно почнете з друзів і знайомих будівельників.

    Чи потрібна вам пробна партія вашого товару? безумовно так. По-перше, ви зможете самі оцінити те, що у вас вийшло. По-друге, наочний зразок – єдиний спосіб отримати замовлення. По-третє, тільки так ви зможете поправити щось у себе в технології в разі необхідності.

    А після продажу першої партії, аналізу відгуків, коригування необхідних елементів, ви будете вже готові до випуску великих партій і роботі під замовлення. Саме тоді і потрібно буде почати набирати обертів, поповнювати клієнтську базу, обзаводячись вже постійними покупцями в будівельній сфері і одиничними приватниками, коригувати ціни на плитку, шукати виходи в інші райони і на розширення виробництва.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Прибуток

    Собівартість плитки коливається в районі 50 рублів. У магазин ви її можете віддавати по 300 рублів. Магазини самі ставлять націнку, в разі чого ви також можете посунутися, благо запас рентабельності є. Але доСпосіб приготування. Смажене на вечерю я уникаю, тому найкращим варіантом для вечірньої трапези будуть запечені, тушковані страви. Ну і третій критерій, звичайно, смак і ситість. Незважаючи на те, що кабачки є дієтичним і низькокалорійним продуктом, вечеря не повинна залишати шансів на продовження.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Піца з кабачків

    Почну, мабуть, з мого відкриття року, кабачкової піци. Перший раз я спробувала приготувати її зовсім недавно. Чесно кажучи, мій дебют не зовсім вдався. Після цього я трохи вдосконалила рецепт, і вийшло шалене блюдо, яке припало до смаку моїй родині.

    Для приготування піци з кабачків приготуйте наступні продукти:

    • 3 штуки невеликих кабачків
    • 2 яйця
    • склянка борошна
    • сіль, перець
    • зелень (найкраще брати свіжу)
    • помідори 2 штуки середнього розміру
    • курячу грудку — 1 штука
    • сир твердих сортів
    1. не можете експериментувати з вмістом начинки, так само як і з простою класичною піцою. Але зверніть увагу на калорійність продуктів, вона не повинна бути занадто висока.
    2. натріть кабачки на тертці, трохи посоліть і відкладіть в сторону блюдо. Овоч повинен дати сік. Через 10 хвилин ретельно відіжміть його. Я роблю це за допомогою рук. Робіть це добре, щоб маса була якомога сухішою.
    3. далі додайте до кабачків 2 яйця, перець, зелень і борошно. Замісити тісто. Воно повинно бути не дуже рідким, а нагадувати густу сметану. Якщо що можете додати ще пару столових ложок борошна.
    4. приготуйте начину. Для цього наріжте на гуртки помідори, курячу грудку на кубики, а сир натріть на тертці.
    5. на деко покладіть папір для запікання і вилийте туди тісто. Розподіліть рівним шаром по дну і зверху покладіть помідори, потім м’ясо і посипте сиром. Запікайте блюдо хвилин 30, до золотистої скоринки.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Кабачкові оладки в духовці

    Традиційно оладки смажать на сковороді у великій кількості рослинного масла. Але, як я вже сказала, на вечерю найкраще уникати подібного роду спосіб приготування, тому я знайшла найкращий спосіб знизити калорійність оладок з кабачків шляхом запікання їх в духовці. Скажу відразу, смак від цього абсолютно не страждає. Тому, мої дорогі дами, переходите на даний спосіб приготування.

    Вам буде потрібно:

    • пару кабачків середнього розміру або 3 маленьких
    • борошно-1 стакан
    • 3 яйця
    • 50 грам сиру твердих сортів
    • зелень
    1. спочатку видаліть кісточки у кабачка, якщо вони занадто великі. Натріть овочі на тертці, додайте туди трохи солі і відіжміть через 10 хвилин, після того, як кабачки дадуть сік.
    2. у масу додайте всі інші інгредієнти: тертий сир, борошно, яйця, дрібно посічену зелень.
    3. замістіть тісто. На деко покладіть папір для запікання і на неї за допомогою столової ложки покладіть невеликі котлетки так, якби ви їх смажили на сковороді.
    4. запікайте кабачкові оладки до появи золотистої скоринки.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Рецепт фаршированих кабачків

    З цим рецептом можна також ізгаляться, як і з піцою. Придумувати різні начинки і соуси. Особисто я люблю найпростіший і класичний варіант.

    1. беру пару кабачків, мою і розрізаю уздовж навпіл. Виймаю кісточки. Якщо попалися молоді овочі, то нутрощі не викидаю, а додаю в начинку.
    2. чищу 1 цибулину і моркву. Нарізаю на дрібні шматочки.
    3. фарш розморожую і змішую з овочами. Солю, перчу, додаю приправи і зелень.
    4. начинкою фарширую кабачки і посипаю зверху тертим сиром.
    5. запікаю блюдо хвилин 40, до утворення золотистої скоринки.

    До речі непоганий варіант недавно побачила на одному з кулінарних сайтів. Там господиня не навпіл нарізала овочі, а на кільця, виймала насіння і фаршировала начинкою прямо всередину кілець. Виглядало блюдо цілком апетитно.

    Тушковані кабачки в мультиварці

    Один з найбільш «ледачих» рецептів в моєму арсеналі. Взагалі, я обожнюю мультиварку за її здатність готувати страви без зусиль для господині. Тому тушковані кабачки дуже зручно готувати тоді, коли зовсім немає часу або ви втомилися, прийшовши з роботи додому.

    • візьміть 4-5 штук невеликих овоча, помийте їх і наріжте на середні кубики. Враховуйте те, що кабачки мають властивість сильно розварюватися.
    • цибулю, моркву, помідори, солодкий перець ретельно помийте і наріжте на невеликі шматочки.
    • курячу грудку або будь-яке інше пісне м’ясо наріжте на маленькі шматочки. Це дуже важливо, якщо ви берете яловичину або свинину.
    • овочі і м’ясо покладіть в блюдо, посоліть і поперчіть, переміщайте все.
    • увімкніть режим гасіння в мультиварці. У мене він тривати 2 години, але це занадто багато для кабачків. Тому вже через годину я дістаю каструлю. Подавати тушковані кабачки найкраще зі свіжою зеленню.

    Кабачки запечені в духовці

    Останній рецепт кабачків на вечерю. Він такий же легкий і дієтичний, як і всі інші.

    Візьміть 3 невеликих овоча. Наріжте їх на кільця. Посоліть і поперчіть. Покладіть в деко в кілька шарів. Кожен з них обов’язково змащуйте соусом. Він готуватися дуже легко-в сметану додайте подрібнений часник і зелень.

    Зверху страви можна покласти помідори кружками, цибулю кільцями і солодкий перець. Зверху посипте тертим сиром.

    Як бачите кабачки на вечерю готуються дуже просто. Час на приготування потрібно зовсім не багато. А які страви з цього продукту готуєте ви? діліться своїми рецептами!

    Смачного!

    youtube.com

    Це самостійне блюдо і гарнір одночасно. При цьому тушковані кабачки однаково смачні як в гарячому, так і холодному вигляді.

    Інгредієнти

    • 2 середніх кабачка;
    • 1 морква;
    • 2 помідора;
    • 1 болгарський перець;
    • 1 цибулина;
    • 2 зубчики часнику;
    • 2 столові ложки томатної пасти;
    • 1 пучок кропу і петрушки.

    Приготування

    Помийте всі овочі. Почистіть цибулю, часник і моркву, при необхідності зніміть шкірку з кабачків. З перцю .

    Змастіть сковороду соняшниковою олією. Коли воно розігріється, відправте смажитися подрібнену цибулю і пропущений через прес часник. Через пару хвилин додайте до них нарізані часточками помідори і томатну пасту. Ще через кілька хвилин-соломку з перцю і моркви, а потім — нарізані кубиками або соломкою кабачки.

    Овочі потрібно постійно перемішувати. Якщо вони виділяють недостатньо рідини і починають пригорати, додайте трохи води. Після закладки кабачків посоліть, поперчіть і накрийте сковороду кришкою.

    Тушкуйте на повільному вогні 5-7 хвилин. За пару хвилин до готовності додайте рубану зелень.

    » барила » з кабачків з фаршем

    kulinarnia.ru

    Ситне і просте блюдо, яке до того ж ефектно виглядає на столі.

    Інгредієнти

    • 3 невеликих кабачка;
    • соняшникова олія для смаження;
    • 1 цибулина;
    • 1 морква;
    • 500 г фаршу;
    • 1 пучок петрушки;
    • 1 пучок кропу;
    • сіль і чорний мелений перець — за смаком;
    • 50 г твердого сиру.

    Приготування

    Кабачки помийте і наріжте на шматки висотою 3-4 см.чим більше діаметр овоча, тим нижче повинні бути «барила». Ложкою або ножем витягніть м’якоть, залишаючи «дно». М’якоть не викидайте.

    Обсмажте на соняшниковій олії цибулю і моркву. В кінці посоліть, поперчіть і додайте м’якоть з кабачків і . Краще-яловичий або мікс зі свинини і курки або яловичини. Чисто зі свинячим буде занадто жирно. Коли фарш підрум’яниться, додайте рубану зелень.

    Наповніть фаршем кабачки. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Посипте кожен «бочонок» тертим сиром і випікайте 25-30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 °с.

    zametkipovara.ru

    Смак пряний і одночасно ніжний, а за текстурою кабачки виходять дуже соковитими.

    Інгредієнти

    • 2 невеликих кабачка;
    • 200 г сиру;
    • 1 пучок кропу і петрушки;
    • 2 зубчики часнику;
    • 1 яйце;
    • сіль і чорний мелений перець — за смаком;
    • 100 г твердого сиру.

    Приготування

    Кабачки очистіть від шкірки і розріжте уздовж. Ложкою або ножем витягніть м’якоть, щоб вийшли «човники».

    В окремій мисці змішайте сир, рубану зелень, пропущений через прес часник, яйце, сіль і перець. Начините сумішшю кабачки.

    Викладіть фаршировані кабачки на деко, застелене пергаментом. Кожен посипте тертим сиром.

    Випікайте в розігрітій до 180 °с духовці 40 хвилин.

    gastronom.ru

    Ніжне за рахунок сметани і ароматне завдяки зелені блюдо. Підходить як для повсякденного, так і для .

    Інгредієнти

    • 5 невеликих кабачків;
    • 1 чайна ложка солі;
    • 2 пучкаПетрушки;
    • 2 пучка базиліка;
    • 2 зубчики часнику;
    • 500 г сметани жирністю 20%;
    • 3 яйця;
    • соняшникова олія для смаження;
    • 50 г вершкового масла.

    Приготування

    Помийте кабачки і поріжте їх кружками товщиною близько сантиметра. Ідеально, якщо овоч молодий. Якщо ні, зріжте шкірку. Посипте кабачки сіллю з перцем і залиште на 10-15 хвилин.

    В цей час промийте і покришите зелень. Часник пропустіть через прес. Все це змішайте зі сметаною і яйцями. Повинна вийти однорідна вершково-яєчна маса.

    Обсмажте кабачки на соняшниковій олії по 1-2 хвилини з кожного боку, до золотистої скоринки. Потім викладіть кабачки спочатку на паперові рушники, щоб прибрати надлишки жиру, а потім в змащену вершковим маслом форму для запікання.

    Залийте кабачки сметаною з зеленню і відправте на 20-30 хвилин в розігріту до 180 °с духовку.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківvfigure.ru

    Сподобається навіть тим, хто байдужий до . Кабачки просочуються вершковим соусом і буквально тануть у роті.

    Інгредієнти

    • 3 невеликих кабачка;
    • 50 г вершкового масла;
    • 2 столові ложки борошна;
    • 1 стакан молока;
    • 2 яйця;
    • сіль і чорний мелений перець — за смаком;
    • 1 пучок петрушки;
    • 1 пучок базиліка;
    • 200 г бринзи;
    • 100 г твердого сиру;
    • соняшникова олія для змазування.

    Приготування

    Помийте і очистіть від шкірки кабачки. Наріжте їх тонкими кружечками і відваріть до напівготовності (3-5 хвилин).

    Поки кабачки остигають, приготуйте соус. Обсмажте на вершковому маслі борошно. Додайте до неї молоко і яйця, попередньо збиті віночком. Ретельно перемішайте, щоб борошно повністю розійшлася і не було грудок. Посоліть, поперчіть і приберіть з вогню.

    Змастіть форму для запікання соняшниковою олією і викладіть в неї кабачки, краще — внахлест.

    Подрібніть зелень і розітріть її з бринзою. Викладіть цю суміш на кабачки. Залийте все соусом і посипте тертим сиром.

    Випікайте 20-25 хвилин при температурі 200 °с.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківtvcook.ru

    Блюдо, яким можна здивувати і досхочу нагодувати гостей. При цьому ніяких турбот з тестом.

    Інгредієнти

    • 2 середніх кабачка;
    • 1 яйце;
    • 1 пучок кропу;
    • 1 пучок петрушки;
    • 1 пучок зеленої цибулі;
    • 5 столових ложок борошна;
    • ½ чайної ложки солі;
    • чорний мелений перець — за смаком;
    • 50 г вершкового масла;
    • 2 столові ложки панірувальних сухарів;
    • 1 куряча грудка;
    • 1 помідор;
    • 100 г твердого сиру.

    Приготування

    Помийте і натріть на крупній тертці кабачки. Відіжміть м’якоть, щоб позбутися від зайвої вологи. Змішайте з яйцем, дрібно рубаною зеленню і просіяного борошном. Посоліть і поперчіть.

    Форму для запікання змастіть вершковим маслом і посипте сухарями. Викладіть в неї кабачкове тісто. Товщина повинна бути приблизно 1 см.зверху викладіть порізане відварне (можна замінити на ковбасу) і скибочки помідора. Посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 180 °с духовку на 25-30 хвилин.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківyoutube.com

    Інгредієнти

    • 1 столова ложка крохмалю;
    • 4 столові ложки соєвого соусу;
    • 1 цибулина;
    • ½ чайної ложки солі;
    • ½ чайної ложки меленого імбиру;
    • 2 середніх кабачка;
    • 2 столові ложки соняшникової олії;
    • 5 зубчиків часнику.

    Приготування

    У невеликій кількості води розведіть крохмаль, додайте в нього соєвий соус, дрібно рубану цибулю, сіль і імбир.

    Кабачки помийте, наріжте кубиками товщиною не більше 1 см. Обсмажте на добре розігрітій сковороді, змащеній олією. При бажанні можна додати моркву і болгарський перець.

    У наполовину готові кабачки влийте соєву заливку. Млоїте під кришкою 5-7 хвилин. Потім додайте подрібнений часник, перемішайте, зніміть з вогню і дайте трохи постояти.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківmirvkysa.ru

    Завдяки клярі кабачки при смаженні не втрачають соковитість. Відмінно поєднуються зі сметаною і різними часниковими .

    Інгредієнти

    • 1 великий кабачок;
    • 2 яйця;
    • 1 1⁄ ₂ склянки борошна;
    • 6 столових ложок сметани;
    • сіль-за смаком;
    • 1 чайна ложка прованських трав;
    • соняшникова олія для смаження.

    Приготування

    Помийте і наріжте кабачок кружальцями товщиною близько сантиметра. Приготуйте кляр: змішайте яйця, 1 стакан просіяного борошна, сметану, сіль і спеції.

    Кожен шматок кабачка обваляйте в борошні, вмочіть в кляр і обсмажте на добре розігрітій і змащеній маслом сковороді.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківrus.menu

    Дієтичний і дуже ніжний суп, який до того ж легко готувати.

    Інгредієнти

    • 2 середніх кабачка;
    • 1 чайна ложка солі;
    • ½ чайної ложки каррі;
    • 2 пучка кропу;
    • 200 мл вершків;
    • 1 пачка сухариків.

    Приготування

    Молоді кабачки помийте, зріжте плодоніжки і натріть на дрібній тертці. Помістіть м’якоть в сотейник і залийте водою так, щоб вона трохи не покривала кабачки. Варіть на середньому вогні до кашоподібного стану.

    Приберіть кабачки з вогню, посоліть і збийте блендером. Додайте каррі і рубаний кріп, злегка підігріті вершки. Перемішавши.

    Подавайте з сухариками.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківjuliasalbum.com

    Супербюджетно і досить ситно. Такі «котлети» можна їсти як гарячими, так і холодними і зручно брати з собою на роботу.

    Інгредієнти

    • 2 невеликих кабачка;
    • ½ чайної ложки солі;
    • 100 г твердого сиру;
    • 2 зубчики часнику;
    • 2 яйця;
    • 3 столові ложки борошна;
    • соняшникова олія для смаження.

    Приготування

    Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і дайте постояти 10-15 хвилин.

    В цей час натріть на дрібній тертці сир і пропустіть через прес часник. Відіжміть кабачки і змішайте з сиром, часником, яйцями і борошном. З отриманого фаршу зробіть оладки і обсмажте їх з двох сторін на соняшниковій олії.

    Якщо суміш вийшла занадто рідкою, додайте ще борошна. Якщо кабачок попався настільки водянистий, що» котлети » ніяк не схоплюються, викладайте фарш на сковороду ложкою.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківpojrem.ru

    Оригінальна закуска, яка прикрасить святковий стіл. Але інгредієнти настільки доступні, а рецептура проста, що можна готувати хоч кожен день.

    Інгредієнти

    • 1 великий кабачок;
    • 1 чайна ложка солі;
    • 3 столові ложки борошна;
    • 3 столові ложки манки;
    • 2 яйця;
    • соняшникова олія для смаження;
    • 1 цибулина;
    • 1 морква;
    • 2 зубчики часнику;
    • 1 пучок зелені;
    • 200 г натурального .

    Приготування

    Кабачок помийте, очистіть від шкірки і насіння, натріть на крупній тертці. Посоліть і дайте постояти 10-15 хвилин. Злийте виділилася рідина, додайте борошно, манну крупу і яйця. З отриманого тесту посмажте млинці: повинно вийти 5-6 штук. Сковороду перед смаженням змастіть соняшниковою олією.

    Почистіть і дрібно наріжте цибулю і моркву. Їх також обсмажте в невеликій кількості масла. В кінці додайте пропущений через прес часник і подрібнену зелень.

    Зберіть торт, просочуючи кожен кабачковий млинець йогуртом і викладаючи морквяно-цибульний шар.

    Смакові відтінки можна варіювати, додаючи або прибираючи спеції.

    Інгредієнти

    • 1 кабачок;
    • 3 столові ложки оливкової олії;
    • 1 чайна ложка солі;
    • 1 чайна ложка часникового порошку;
    • ½ чайної ложки паприки;
    • 3 столові ложки панірувальних сухарів.

    Приготування

    Очистіть кабачок від шкірки і наріжте брусками товщиною близько сантиметра.

    Оливкова олія змішайте з сіллю і спеціями і помаринуйте в ньому кабачки хвилин 20-30.

    Обваляйте кабачки в панірувальних сухарях і викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть деко в розігріту до 200 °с духовку на 15-20 хвилин, поки на кабачках не утвориться золотиста скоринка.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківyoutube.com

    Легка гостро-солодка закуска. Довго зберігається в холодильнику і відмінно йде на пікніках.

    Інгредієнти

    • 2 середніх кабачка;
    • 1 чайна ложка солі;
    • 2 зубчики часнику;
    • 1 пучок кропу;
    • ½ чайної ложки чорного меленого перцю;
    • ½ чайної ложки червоного перцю пластівцями;
    • 2 столові ложки 9-процентного оцту;
    • 6 столових ложок оливкової олії;
    • 2 столові ложки меду.

    Приготування

    Молоді кабачки промийте і наріжте тонкими скибочками. Зручно це робити . Засипте овоч сіллю і залиште на 20-30 хвилин.

    Приготуйте маринад: змішайте подрібнений часник, кріп, перці, столовий оцет, оливкова олія і мед. Якщо останній кристалізувався, розтопіть його на водяній бані або вМікрохвильова піч.

    Злийте з кабачків виділився сік, помістіть в маринад і приберіть в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

    Найбільше радують сирі салати і тонка кабачкова нарізка. Так в цьому соковитому інгредієнті зберігаються всі ензими. Сирий овоч прекрасно вписується і в правильне харчування, і в низьковуглеводну дієту.

    Якщо вам складно визначитися в стравах з кабачків:

    Почніть з найпростіших. Тисніть п. № 6 — швидкісна кабачкова кулінарія на будь-який смак.

    Швидка навігація по статті:

    рецепт №1. Запікаємо кружечки під скоринкою сиру

    Саме жирне блюдо в огляді, яке потрапило сюди завдяки міцній любові до сирної скоринки у чоловіків сім’ї.

    На 2-4 порції потрібні:

    • кабачки будь — якого сорту-2 шт. Середнього розміру
    • твердий сир (голландський, пармезан) — 60-80 г (або ½ склянки в дрібній стружці)
    • за бажанням часник-2-3 зубки
    • сіль, чорний перець — за смаком

    *ми не солимо, вистачає солоності сиру.

    Як приготувати.

    Кладемо сир в морозилку при режимі «суперфрост» на 5-7 хвилин. Проморожений сир легше натерти на звичайну дрібну тертку. Нам потрібна саме така стружка, щоб акуратно посипати овочі.

    Моєму, але не чистимо кабачки. Ріжемо їх кружечками не більше 1 см завтовшки.

    Розігріваємо духовку до 200-220 градусів цельсія.

    Розкладаємо заготовки на деку, який змастили маслом. Можна використовувати пергаментний папір або фольгу. Важливо! укладання вільна, з невеликою відстанню між шматочками.

    Якщо подобається аромат часнику, подавіть пресом пару зубчиків і додайте зовсім трошки кашки на овочі. А найзручніший варіант ароматизації-часникова сіль або сушений часник в порошку. Вони є у великих супермаркетах на стійках зі спеціями.

    Тепер найвідповідальніший момент — акуратна посипання сирною стружкою, не виходячи за межі овочів. Для цього беремо сир ніжними щіпками або використовуємо чайну ложку.

    Відправляємо кабачки в прогріту духовку — на 15-10 хвилин. Наша мета-розплавлений сир, який змінить колір на золотисто-світло-коричневий. Виймайте з духовки відразу ж, як тільки сирна скоринка дійде до кондиції.

    Пікантні кружечки подаємо гарячими. Блюдо не назвеш малокалорійним, але «ситне, смачне і швидке!»йому точно підходить!

    рецепт №2. Запікаємо ефектні човники з часником

    Це ідеальний рецепт для демонстрації з фото. Він підкуповує красивою простотою і легко трансформується під будь-яке число їдців.

    Зверніть увагу!

    Калорійність і жирність елегантних запечених половинок низька:

    • не більше 130 ккал на порцію (з розрахунку 1 порція = 2 половинки). Ви також можете регулювати кількість масла для промазки і підбирати приправи за смаком.

    Кабачки середнього розміру (до 20 см в довжину) сплануємо поштучно — по 1-2 шт. На гостя. Все інше — за смаком. Часникові зубчики беремо побільше, ми будемо різати їх поперек. Для соусу рослинне масло і вдвічі менше лимонного соку. Не забудьте трошки сухих спецій. Це може бути суміш перців, кольорова паприка або каррі.

    Підійдуть і приправи з сухої зелені-прованські або італійські трави, слов’янський набір кріп і петрушка. Головне, щоб вам подобався аромат.

    Як приготувати швидко і смачно.

    Слідуючи за ілюстраціями, ріжемо кабачки навпіл, робимо насічки хрест-навхрест і вільно укладаємо на деко, укритий фольгою. Часник ріжемо кружечками.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Збиваємо виделкою масло і лимонний сік — до мелкокрапельной суспензії. За допомогою пензлика промазуємо сумішшю поверх кожної половинки овочів. Потім притрушуємо спеціями і укладаємо шматочки часнику.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Запікаємо в розігрітій духовці (200 градусів цельсія) приблизно 30-40 хвилин — до розм’якшення пластин.

    Щоб цукіні приготувалися швидше, можна загорнути їх у фольгу на 15-20 хвилин. Перевіряємо м’якість вже через 15 хвилин запікання, наколюючи човники виделкою.

    Якщо любите часник, додайте зайвий зубчик в прес і змішайте часникове пюре з маслом і лимонним соком.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    рецепт №3. Кабачки з кукурудзою за 10 хвилин

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Стрункості-так!

    Знову здоровий і смачний зразок, де мінімум калорій і легко регулювати жири:

    • на одну порцію рецепта припадає не більше 140 ккал .

    На 4 порції нам потрібні:

    • кабачки будь-якого сорту — 4 шт. Середнього розміру
    • кукурудза (зернятка) — 1 стакан

    *підійде будь-яка: консервована або заморожена

    • часник — 2 зубчики (рубаємо ножем на 4-6 частин)
    • масло для обсмажування-2 ст. Ложки
    • сік 1 лимона середнього розміру
    • сіль і чорний перець — за смаком (1-2 щіпки)
    • свіжа кінза (або петрушка) — 2 ст.ложки (дрібно рубаємо)
    • пармезан (або інший твердий сир) — 2. Ст. Ложки (дрібно трьом)

    Спеції з італійським акцентом (сухі трави):

    • базилік — ¼ ч. Ложки
    • орегано (або материнка) — ¼ ч. Ложки
    • чебрець (або чебрець) — ¼ ч. Ложки

    Як приготувати.

    Ріжемо кабачки уздовж на 4 частини, а потім поперек, щоб отримати четвертинки від кілець. Товщина до 1 см. Розмір, ідеальний для рецепта, добре показаний на фото нижче.

    Якщо ми вибрали не тонкий цукіні, а товстий звичайний кабачок, можна різати овоч навпіл уздовж, а потім кожну половину на три смуги. Утворені 6 смуг різати поперек з кроком в 1 см.

    Розігріваємо масло в глибокій і широкій сковороді на середньому вогні. Додаємо рубаний часник. Помішуючи, прогріваємо 1 хвилину. Якщо не любите смажений часник, через хвилину можна його видалити.

    Кладемо на обжарку порізані кабачки, кукурудзу і три сухих спеції. Постійно помішувати і смажимо 4-6 хвилин, поки кабачок не почне розм’якшуватися. Наша мета-текстура овочів al dente, коли шматочки ще пружні, але вже легко жуються.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    В кінці обсмажування вливаємо лимонний сік, досипаємо рубану кінзу, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню. Посипаємо сирною стружкою і подаємо до столу.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Секрети унікально швидкої страви:

    • гранично полегшуємо низькокалорійний рецепт = ніякого сиру. Зате можна додати шматочки болгарського перцю. Нарізаємо їх кубиками, в 1,5 рази менше провідного овоча.
    • для любителів пружних овочів, укрупнюємо нарізку. Болгарський перець можна порізати тонкими смугами, тоді його обсмажувати краще першим — за 1 хвилину до кабачка і кукурудзи.

    рецепт №4. Оладки з кабачків

    Перевірений поколіннями рецепт не займе багато часу. Швидко впорається навіть холостяк, озброївшись звичайною теркою. Процес описаний в ідеальному відео. Все швидко (2 хвилини!), є важливі великі плани і хороша подача у автора.

    Нам потрібні:

    • цукіні (або звичайні кабачки) — близько 800 г (2 шт. Великого розміру)
    • борошно — 60-80 г
    • яйця — 2-3 шт.
    • часник — 2-3 зубчики
    • сіль — ½ ч. Ложки
    • зелень за смаком-1 середній пучок

    рецепт №5. Кабачковий крем-суп

    На 4-5 порцій нам потрібні найпростіші інгредієнти:

    • цукіні (або звичайні кабачки) 1-1,5 кг або 5-7 шт. Середнього розміру (+/-20 см в довжину)
    • кріп свіжий — 1 середній пучок
    • цибуля біла ріпчаста — 1 середня цибулина
    • масло рослинне — 2 ст. Ложки
    • масло вершкове — 30-50 грам

    *обидва масла можна регулювати під себе з оглядкою на калорії

    • вода ( окріп) — 0,5 склянки + 3-5 ст. Ложки
    • вершки (10% жирності) — 200 мл
    • сіль і чорний перець-за смаком

    Як приготувати.

    Цукіні чистимо і обрізаємо хвостики. Ріжемо невеликими кубиками: уздовж навпіл, знову уздовж на 2 частини кожну половинку і поперек на кубики. Крупно рубаємо кріп.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Розігріваємо масло в глибокій великій сковороді. Спочатку наливаємо рослинне, потім додаємо вершкове і чекаємо, поки воно розтопиться, перемішуємо.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Ріжемо цибулину дрібним кубиком і обсмажуємо в олії до напівпрозорості. Це займе 2-3 хвилини на середньому вогні. Не забуваємо помішувати, щоб не пригорів.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Додаємо кубики кабачків. Смажимо овочі з цибулею 5 хвилин на невеликому вогні, періодично перемішуючи.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Всипаємо кріп і тушкуємо ще 2 хвилини. Тепер вливаємо пів-склянки окропу і тушкуємо ще 7-10 хвилин на середньому вогні. Час від часу помішуємо! якщо вода швидко википає, можна додати ще окропу (2-3 ст.ложки).

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Вливаємо вершки, перемішуємо і залишаємо гаситися ще 2 хвилини.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Знімаємо з вогню, даємо трошки охолонути і перекладаємо масу в блендер. Щоб приладу було легше працювати можна додати трохи води (близько 80-150 мл). Пюреруем масу до однорідної консистенції.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Оцінюємо суп на комфортність текстури. Якщо вийшов густим, можна потроху розбавити водою. Вводимо гарячу воду по 1-2 ст. Ложці, розмішуємо іПробувати. Відрегулювати за смаком можна також сіль і перець або додати улюблені спеції.

    Подаємо красиво з листочком зелені і грінками. Тим, хто на дієті без хліба, варто зменшити масло в рецепті, але додати до подачі трохи великої горіховою крихти або просто пару метеликів волоського горіха.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Ідеальне перше блюдо без картоплі і зайвих вуглеводів. Приємного апетиту!

    Супчик чарівний! доведено наукою

    На 1 порцію припадає не більше 250 ккал . Суп ідеально виручає на дієті. найкраще їсти це блюдо ввечері , щоб позбутися від нічних нападів голоду. Науково доведено: їжа у вигляді пюре обволікає стінки шлунка і довше в ньому знаходиться.

    Швидко, смачно, дієтично грамотно і дуже легко приготувати. З оглядкою на стрункість і здоров’я цей рецепт можна ставити на переможний п’єдестал з гордим званням «поспішайте спробувати!»

    найпростіші ідеї: ще 10 страв, 8 з них дієтичні

    Щоб зробити нашого героя помітним учасником трапези, використовуйте елементарні, але смачні страви з класичної та нетрадиційної кулінарії.

    просто обсмажте на сковороді до 30 хвилин

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиківдля цього поріжте кожен овоч кільцями або пластинами. Товщина-близько 1 см, смажимо на розігрітій сковороді. Можна обваляти в борошні або панірувальних сухарях (більше калорій, але засмажити скоринка).

    Уникаючи надмірної калорійності, змащуйте сковороду маслом за допомогою шматочка марлі або випробуйте жарку без масла на антипригарному покритті . У такому дієтичному способі не забувайте змивати нагар зі сковороди після кожної партії — з губкою.

    Звичайно, ви здогадалися або не раз пробували закуски на обсмажених кружечках. Класика проста як «двічі два»: кабачок, сирна маса з часником, помідор і щедра шапка рубаної зелені. Бон апетит!

    приготуйте рагу з бобовими за півгодини

    Ми часто тушкуємо болгарський перець, кабачки і додаємо білі гриби, пасеровані з цибулею. В самому кінці посипаємо свіжою зеленню. Іноді не скупимося на моркву до цибулі або беремо кілька видів провідного овоча — звичайний, цукіні і жовтий.

    Симпатичний і більш калорійний варіант зі складними вуглеводами — з квасолею, горошком, кукурудзою.

    Ноу-хау про квасолі в здоровому меню!

    Заготівля квасолі про запас в морозилці — паличка виручалочка на нашій кухні. Увечері заливаємо багато квасолі холодною водою (2-3 частини води на 1 частину квасолі). Даємо закипіти і тримаємо на вогні 3-5 хвилин. Вимикаємо нагрів і залишаємо під кришкою (!) до ранку.

    На наступний день зливаємо воду. Разом з нею продукт залишає 90% газоутворюючих шкідливих речовин. Залишилося доварити квасолю до м’якості. В мультиварці на режимі» випічка » це займе 40-50 хвилин. На плиті на середньому вогні у великій кількості води — близько 1 години.

    Готову квасолю відкидаємо на друшляк і даємо їй охолонути. Розкладаємо по пакетам. Формуємо порціями відповідно до середньої кількості на часті рецепти в сімейному меню. Відправляємо порційну фасовку в заморозку в режимі суперфрост. Так за один раз у нас утворюється багато порцій квасолі для рагу, соте і супу. Що примітно, максимально нешкідливою для травлення , навіть для дитячого харчування.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    урізноманітніть парові овочі за 10 хвилин

    Ми дуже любимо дієтичне поєднання головного героя з морквою і 1-3 видами капусти (брокколі, кольорова, брюссельська). Ріжемо кабачки трохи крупніше капусти. Зазвичай це четвертини або половини товстих кілець. Найтонша нарізка — для моркви. Даємо овочевої суміші прогрітися на пару в мультиварці — не більше 10-12 хвилин. Подаємо з різноманітними соусами.

    1. легкий майонез і кріп. Або ідеальний вітамінний варіант-посипати страву дрібно рубаною зеленню (2-3 види), горіховою крихтою і заправити оливковою олією.
    2. ще один нетривіальний соус для тих, хто стежить за здоров’ям і фігурою. Додаємо в натуральний йогурт кашку з часничку, жменю улюблених насіння і несподівані трави (свіжий розмарин, шавлія, черемша).

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    обсмажте кабачкову локшину за 10 хвилин

    Розкішний прийом для нового звучання-зрізати овощечисткой з кабачка тонкі пластини і швидко обсмажити їх на сковороді. Не пошкодуйте улюблені приправи і пробуйте різні овочі поруч. Найкраще коренеплоди, яких не повинно бути багато. А ось вологі сусіди не підійдуть, в т. Ч. Помідори.

    На наш погляд, рецептом найсмачніше послужить морква. Подрібнити її потрібно тонкою соломкою. Допоможе терка бернер або гострий ніж.

    Нам потрібні:

    • молоді кабачки — 2 шт.
    • часник-1-2 зубчики
    • морква — за бажанням
    • свіжа улюблена зелень
    • сіль, перець, спеції — за смаком
    • масло для обсмажування-до 2 ст. Ложок

    Підготуємо овочі.

    Морква подрібнюємо тонкою соломкою. Головних героїв ріжемо уздовж навпіл. Акуратно стругаємо пластини, схожі на широку домашню локшину. По одній стороні у пластини повинні бути шкурка. Дрібно рубаємо зелень, а часник продавлюємо через прес.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Обсмажуємо в азіатському стилі.

    Масло сильно розігріваємо на сковороді. Укладаємо смуги і смажимо 1,5 хвилини. Досипаємо моркву, перемішуємо — ще 1 хвилину. Солимо, приправляємо, вводимо часник і посічену зелень і перемішуємо. Вимикаємо нагрів, накриваємо кришкою і даємо постояти — 1-2 хвилини. Вуаля! цілком самостійне блюдо або красивий і швидкий гарнір.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків
    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    додавайте сирої кабачок в капустяний салат

    Два ненудних, легких і багатих клітковиною зразка :

    використовуйте сиру кабачкову локшину

    Якщо є локшинорізка для овочів, це справа пари хвилин.

    Відкрийте світ корисних рецептів з кабачка!

    З кабачкової локшиною можна випробувати масу ультра-швидких і мега-смачних рецептів. З незвичайною нарізкою левову частку успіху приносять пікантний соус і здоровий мінімалізм.

    Один з легких літніх салатів з медово-часниковим соусом добре описаний у відео нижче. Вам знадобиться вузький набір інгредієнтів:

    • кабачки, помідори, мед, часник, масло, зелень і трохи спритності при нарізці головного героя.
    • калорійність 1 порції не перевищує 150 ккал.

    Зверніть увагу, дівчина обходиться без локшинорізки, в тому числі показує, як використовувати тертку бернер. Її поради 100% практичні, ми перевіряли. Було б бажання і трошки терпіння.

    замаринуйте ультра-тонкі пластини всього за 2 години

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків

    Ми вже описували цей рідкісний швидкий варіант в низці довгих страв c маринадом (посилання внизу під статтею).

    Всього 2 години на просочення-і можна підкорювати серця гурманів, навіть тих, хто на дієті ! причина успіху — вже згадана нарізка на найтонші пластини. Всього-то і треба: овочечистка (піллер), мінімум жиру і цукру і максимум ароматів.

    І це ще не все! під статтею вас чекають:

    1. закусочні рулетики, які так смачно начиняти по-різному;
    2. поруч — запечені овочеві мікси, де наш герой знову на чолі.

    Сподіваємося, добірка наших улюблених рецептів з фото здалася вам апетитною. Ми постаралися дати розгорнуту відповідь на питання про страви з кабачків, які можна приготувати швидко і смачно.

    Дієтичну сторону питання ми висвітлили за особистими смаками. Влітку ми багато балуємося сирим овочем. Любимо гасити і запікати, не перевантажуючи маслом. Завжди варто враховувати, що овочі дають нам мало калорій в поєднанні з клітковиною і вітамінами.

    Бізнес ідея: як відкрити бізнес з продажу та виробництва пончиків