Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

4

Калорійність: не вказана
Час приготування: не вказано

Напевно кожна господиня знає, як спекти млинці. Незліченна кількість рецептів борознять простори інтернету. Від ажурних до фаршированих, від товстих до дієтичних. Але чи багато хто знає способи незвичайної і красивою подачі цього народного страви? сьогодні ми навчимо вас, як красиво і оригінально загорнути млинці з ікрою.
Рецепт самих млинців можете використовувати свій, перевірений. А можете скористатися нашим .
— червона ікра,
— млинець,
— сир косичка,
— вершковий сир.

Рецепт з фото крок за кроком:



Сир косичку розбираємо на мотузочки.

Спосіб №1
Мушля

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Нам знадобиться будь-яка сирна начинка, сир сулугуні, червона ікра.
Беремо готовий млинець, кладемо його на робочу поверхню, змащуємо сирною начинкою.


Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Тепер нам потрібно згорнути млинець в трубочку. Трубочка повинна вийти щільною.


Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Далі загортаємо нашу трубочку в черепашку. Щоб черепашка не розвалилася, обв’яжіть її сирної ниткою сулугуні.
Тепер нашу черепашку потрібно прикрасити чайною ложечкою червоної ікри. Просто покладіть її поверх черепашки.
Незвично, оригінально, смачно.

Спосіб №2
Мішечок з сюрпризом

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

В даному варіанті, ікра у нас буде всередині млинця.
Інгредієнти ті ж, що і в першому способі.
Розкладаємо млинець, змащуємо його сирною начинкою. Кладемо на начинку чайну ложечку ікри і трохи розмажемо її по млинчику.


Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Тепер потрібно скласти краю млинця так, щоб у нас сформувався мішечок.
Зав’яжемо його мотузкою з сіра сулугуні.
Мішечок з сюрпризом готовий.

Перший і другий спосіб можна з’єднати. Вийде відмінна композиція.
Спосіб №3
Ікряні роли

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

У цьому способі, ми будемо використовувати млинці, ікру і сирний сир.
Готовий млинець змащуємо сирною начинкою.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Загортаємо його в трубочку.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

З цієї трубочки нарізаємо роли. Прикрасьте готові роли червоною ікрою і зеленню.
Ще одна подача готова.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Будьте оригінальні, дивуйте рідних і близьких своєю креативністю.
Смачного.
Ще одна чудова закуска з ікрою —

Дуже красива, дуже незвичайна і дуже смачна закуска – ось що я можу сказати про сьогоднішній рецепт. Навряд чи я вас здивую млинцями з начинкою як такими, але ось конкретно цими млинцями, фаршированими ікрою – точно. Тут найголовніше навіть не наповнення, а оформлення млинців з ікрою: вони виходять дуже маленькими, акуратними і вельми ефектними. Хоча не варто благати і гідності начинки-ніжна сирна маса відмінно поєднується з червоною ікрою, виглядає апетитно і точно не розчарує вас своїм смаком.

Загалом, значення має все: і склад, і процес приготування, і подача млинців з ікрою. Але нехай вас все це не лякає: я із задоволенням розповім і покажу вам, як зробити смачну начинку і як загорнути млинці з ікрою, щоб вони вийшли такими красивими і смачними. Все насправді не так вже й складно, як може здатися на перший погляд.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Інгредієнти:

  • 80 г червоної ікри;
  • 4-6 млинчиків (діаметром 22 см);
  • 100 г сиру;
  • 1- 2 ст. Л. Сметани;
  • зелень кропу;
  • сіль.

Як приготувати млинці з ікрою:

Смажимо тонкі млинці (звичайні, але не солодкі). Охолоджувати.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Зелень кропу ретельно промиваємо і обсушуємо, дрібно ріжемо. Сир розминаємо в пастоподібну масу за допомогою блендера або протираємо через сито. Додаємо сметану і кріп, перемішуємо. Маса повинна вийти не дуже рідкою, добре тримає форму і схожою на густий крем. Трохи присолюємо, але не захоплюємося – пам’ятаємо, що це частина начинки, до складу якої входить ще й ікра, теж досить солона.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Кожен млинець розрізаємо хрест-навхрест на 4 рівні частини.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

На кожен шматочок млинчика (ближче до його широкої частини) викладаємо сир смужкою, відступаючи на 1,5 – 2 см від гострих країв.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Зверху кладемо ікру.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

І тепер ми підійшли до основного моменту: як загортати млинці з ікрою. Нам потрібно отримати конвертик: спочатку підгинаємо бічні сторони, а потім загортаємо від широкої сторони до гострого кінця. Згорнутий конвертик кладемо краєм вниз. Але в такому вигляді млинці, фаршировані сирною масою і ікрою, не дуже ефектні.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Так що ми повинні вирішити, як подати млинці з ікрою, щоб вони виглядали святково. Відповідь дуже проста: зверху на млинцевий конвертик викладаємо трохи ікри і прикрашаємо маленькою гілочкою кропу.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Бачите, закуска відразу змінилася, стала яскравіше і апетитніше.

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Тепер ви знаєте, як приготувати млинці з ікрою так, щоб вийшло красиве блюдо, гідне будь-якого, найважливішого, торжества.

Ось скільки разів я смажила млинці, кожен раз я пробувала різні способи як загорнути млинці з ікрою. Хочеться що б вони залишалися соковитими і не підсихали, були тоненькими, з ажурною кромкою і ікри на них було достатньо, що б виглядала подача естетично. Перепробувавши багато рецептів млинчиків і варіантів як загорнути млинці з ікрою, я зупинилася на двох варіантах, про які розповім нижче.

Перш за все про те, як зробити найпростіше. Як то кажуть — все геніальне просто. За старих часів подавали млинці саме так. Добре перемажте млинці маслом і складіть на блюдо стопочкою. На верхній в центр кладемо столову ложку ікри, а іншу ікру ставимо в ікорниці поруч. Гості розуміють заклик господарів-пригощатися млинцями з ікрою, беруть млинець на тарілку, кладуть ікорку і довільно згортають. Якщо ви насмажили пристойну стопку млинців і в холодильнику стоїть літрова банка ікри — це відмінний варіант.

Ми ж будемо по-скромніше. У мене гостей не так багато, та й закусок досить багато різноманітних. Зробимо порцію по-менше. Виглядати маленька стопочка млинців і 200 грам ікри в ікорниці буде безглуздо. Тому пропоную вам два варіанти оформлення млинців з ікрою. Ідеальний рецепт для млинців з червоною ікрою читайте нижче. Він зажадає трохи більше продуктів, наприклад газовану воду. Але якщо ви заздалегідь не підготувалися, то звичайно ж у мене є рецепт нічим не гірше, але з продуктів, які є практично на будь-якій кухні.

Тісто для млинців

  • 1-1,5 склянки молока кімнатної температури
  • 3 яйця
  • щіпка цукру
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 1 склянка борошна
  • 4 столові ложки рослинної олії

Готуємо млинці, як і зазвичай. Змішуємо яйця і молоко, додаємо цукор і сіль. По-немногу додаємо просіяне борошно і добре перемішуємо. Що б не було грудок добре використовувати міксер і дати тесту постояти 15 хвилин. Додаємо масло, перемішуємо і смажимо.

Варіант перший, мій улюблений

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фото

Варіант другий, фуршетний

Як приготувати і красиво загорнути млинці з ікрою. Млинці з червоною ікрою рецепт з фотопідходить в якості закуски для фуршетного столу. Вам не доведеться пекти багато млинців, підійде рецепт більш щільних млинчиків, які легше пекти. Млинці можуть бути не «тільки з пилу з жару», тому що основну роль тут грає ікра. Цей варіант я використовую для різноманітності серед всіляких канапе і тарталеток. Фото не моє, обіцяю зробити найближчим часом. Тут все просто-смажите млинці, добре промазати кожен крім масла вершковим сиром, так рулети будуть тримати форму. Звертаємо трубочкою і нарізаємо рулет «боченочками» по 3-4 сантиметри. Можна ще обв’язати кожен пір’їнкою зеленої цибулі. Зверху кладемо ложку ікри. Красива і смачна закуска готова! можна готувати рулети з млинців не тільки з червоною ікрою, а з печінкою, яєчною начинкою і тп.

А тепер перейдемо до рецептом ідеальних млинчиків для фарширування ікрою.

Варіанти рецептів можна подивитися в категорії рецепти «млинці та оладки». Я найчастіше готую простий рецепт тонких млинців . У них присутній крохмаль, він і робить млинці дуже тонкими і ніжними. Другий варіант як приготувати млинці з ікрою рецепт з фото — його краще використовувати для рулетиків з ікрою — рецепт на молоці . Для рулетиків робіть тісто по-гущі, беріть близько 1 літра молока.

І не забувайте добре рясно змащувати млинці маслом. До ікорке це особливо актуально.

Смачного!

Тоненькі ажурні млинці, фаршировані червоною ікрою прикрасять будь-який святковий стіл, і стануть відмінною заміною встигли набриднути бутербродів. Особливо якщо їх красиво подати, майстерно згорнувши фігурно і майстерно прикрасивши зеленню.

Справжні російські млинці гарні з будь-якою начинкою, будь то ікра горбуші, чорна ікра, ікра мойви або тріски. Часто доповнюють блюдо червоною рибою, тертим твердим сиром, яйцем, сметаною або вершковим маслом.

Для млинців в рецепті використовується заварне тісто. Саме завдяки такому способу приготування млинці виходять смачними, тонкими, ніжними. ПротеУ той же час вони досить міцні, податливі, не рвуться при фаршировці.

І все-таки спекти хороші млинці — це тільки половина справи. А ось красива, з майстерністю і душею виконана подача страви покаже всі ваші навички та вміння. Про те, як приготувати смачно, а так само майстерно прикрасити млинці з червоною ікрою, як загорнути їх святково і красиво, ми розповімо нижче в нашому рецепті з покроковими фотографіями.

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 20 — 25 млинців. Час приготування — 45 хвилин.

Інгредієнти

  • для тесту:
  • молоко-2 ст.;
  • яйце — 2 шт.;
  • цукор — 1 ст. Л.;
  • сіль — 1 ч. Л.;
  • сода-0,5 ч. Л.;
  • вода (окріп) — 1 ст.;
  • рослинна олія-6 ст. Л.;
  • борошно — 1,5 ст.;
  • для начинки:
  • червона ікра — 100 г.

Як приготувати млинці з червоною ікрою і красиво їх загорнути

Для приготування тіста візьміть відповідну ємність місткістю не менше 1,5 літрів, щоб інгредієнти зручніше і легше було перемішувати. Розбийте туди яйця, додайте цукор і сіль.
Для того щоб млинці вийшли пористими і ніжними, додайте половину чайної ложки соди (можна замінити 1 чайною ложкою розпушувача).
Молоко попередньо підігрійте до кімнатної температури, з’єднайте його з яйцями і ретельно перемішайте.
Борошно вводите маленькими порціями, добре вимішуючи тісто. Слідкуйте, щоб не утворилися грудочки. Якщо все ж тісто вийшло недостатньо гладким і однорідним, збийте його протягом хвилини міксером.
Потім додайте рослинне масло, завдяки якому млинці не будуть липнути до сковорідки, навіть якщо ви її не змастите жиром. І на закінчення влийте в тісто склянку крутого окропу і швидко перемішайте. Гаряча вода тут виконує дві функції. Перше, це гасить соду в тесті. А друге-млинці виходять неймовірно м’які.
Дайте тесту постояти 10 хвилин, а потім обсмажуйте млинці на сковорідці на сильному вогні по одній — дві хвилини з кожного боку.
Як загорнути красиво млинці з ікрою?
Найпростіший і найбільш часто застосовуваний спосіб, згорнути млинці рулетики або трубочками.
Начинка у вигляді червоної ікри в цьому випадку викладається рівномірним шаром на поверхню млинчика.
Потім млинець згортається в рулетик і ріжеться навскоси на три частини (фото). Млинці з червоною ікрою акуратно розкладаються на тарілочці.
Для красивої подачі на святковий стіл спробуйте червону ікру подати в кульочках з тоненьких млинців. А зробити їх абсолютно нескладно.
Для цього млинець складіть навпіл.
Потім по черзі загніть до центру спочатку правий край, а потім і лівий.
Виверніть верхній край кулька назовні.
Наповніть млинці ікрою, прикрасьте зеленню і подайте до столу, виходить оригінально і красиво.
Нескладне, але дуже красиве і ошатне оформлення страви: поверхню млинчика змастіть тонким шаром розтопленого вершкового масла (можна сметаною або майонезом), загорніть протилежні краї млинця до центру.
Потім складіть його навпіл.
Далі поверніть млинець рулетом і надійно зафіксуйте зубочисткою, щоб не розпався.
Поверх кожного приготованого таким чином рулетика викладіть по ложечці ікри. Твердий сир і свіжа зелень стануть вдалим доповненням страви. Виходить симпатична закуска у вигляді канапе.
Існує величезна кількість способів загортання млинців, і тільки вам вирішувати який з них вибрати.

Млинець з ікрою-шикарна закуска, яка прикрасить будь-який стіл.

Приготувати її можна самими різними способами.

До речі, ікри знадобиться трохи і необов’язково використовувати справжню.

Тут можна знайти рецепти елітних і економних млинців з ікрою для веселого застілля.

млинці з ікрою-загальні принципи приготування

Млинцеве тісто можна завести за своїм рецептом або використовувати будь-який з варіантів нижче. Вироби можна спекти заздалегідь, але наповнювати начинкою бажано перед вживанням.

В ідеалі для начинки використовується червона або чорна натуральна ікра. Але також можна взяти продукт з будь-якої іншої риби. Часто для економії в млинці закладають різні начинки і соуси, а ікру використовують для декору і додають в невеликій кількості.

Що можна покласти в млинці:

Сир різних видів;

Червону або будь-яку іншу рибу;

Крабові палички;

Всілякі соуси, сметану, масло;

Овочі, зелень.

Млинці можна фарширувати різними способами. Їх скручують рулетами і потім нарізають шматочками, формують мішечки або конвертики з начинкою. Для прикраси використовуються ікринки, зелень, свіжі овочі.

тонкі млинці з ікрою і маслом

Рецепт тонких млинчиків з ікрою і вершковим маслом. Змащувати вироби потрібно не гарячими, щоб масло не тануло, був видимий шар. Ікру можна використовувати будь-яку. Яєць додається багато, тісто не рветься.

Інгредієнти

250 г борошна;

0,4 літра молока;

20 г цукру;

150 г червоної ікри;

180 г масла вершкового;

Ложка масла рослинного.

Приготування

1. Робимо тісто для тонких млинчиків. Для цього яйця збиваємо з цукром і з дрібкою солі, додаємо молоко і борошно. Легко і просто замішується тісто міксером. Кількість борошна можна регулювати.

2. Додаємо ложку рослинної олії, розмішуємо.

3. Розігріваємо сковорідку. У перший раз обов’язково змащуємо.

4. Наливаємо ополоником тісто, розподіляємо похитують рухами млинець. Печемо з двох сторін, викладаємо на тарілку. Аналогічно готуємо всі млинці, поки не закінчиться тісто.

5. Змащуємо млинці вершковим маслом. Бажано, щоб воно не тануло, і з’явилася тонка прошарок.

6. Кладемо смугу з червоної ікри на відстані 3-4 см від довколишнього краю. Скручуємо рулет з начинкою всередині. Розрізаємо на кілька частин, в залежності від діаметра млинця. Оптимальна довжина шматочків 3-5 см.

7. Аналогічним способом начиняємо все млинці. Викладаємо на тарілку так, щоб виглядала начинка. Подаємо до столу!

млинці з ікрою і вершковим сиром

Для начинки таких млинців найкраще використовувати червону ікру. Сир можна взяти будь-який м’який. Якщо консистенція продукту густа і його неможливо розмазати, то можна додати трохи сметани (майонезу) і збити сир блендером.

Інгредієнти

2,5 склянки молока;

2 ложки масла;

Ложка цукру;

0,5 ч. Л. Солі;

1,5 ст.борошна;

Сир вершковий.

Приготування

1. Заводимо млинцеве тісто. Змішуємо яйця з цукром і сіллю, добре збиваємо до однорідності. Додаємо 2 склянки молока, рецептурну борошно і ретельно розмішуємо. Вливаємо залишки молока, додаємо масло. Тісто готове!

2. Смажимо звичайні млинці на сковорідці.

3. Змащуємо кожен млинець вершковим сиром. Товщина шару на свій розсуд. Скручуємо рулети.

4. Розрізаємо на шматочки по три сантиметри. Укладаємо зрізами вниз і вгору, вийдуть своєрідні «барила».

5. Чайною ложечкою на кожен верхній зріз кладемо червону ікру.

6. Подаємо барила з ікрою до столу, прикрасивши зеленню.

млинці з ікрою і сметаною (з млинцевої муки)

Рецептура млинців з млинцевої муки. Вони виходять дуже смачними, ніжними, в поєднанні з ікрою – це просто казка. Сметану для начинки бажано використовувати жирну.

Інгредієнти

200 г борошна млинцевої;

400 мл молока;

150 мл води;

10 г масла;

2 ложки цукру;

150 г ікри;

Стакан сметани.

Приготування

1. Змішуємо млинцеве борошно з сіллю відразу в мисці. Робимо поглиблення, розбиваємо туди яйця. Окремо з’єднуємо молоко з водою і цукром, тонкою цівкою вливаємо в лунку, починаємо обертати ложкою по колу, замішуючи тісто.

2. Додаємо рослинне масло, печемо млинці на сковорідці.

3. Сметану заправляємо сіллю, можна використовувати зелень, різні спеції. Якщо хочете додати соусу колір, можна насипати трохи куркуми або червоної перуки. Розмішавши.

4. Остиглий млинець розріжте навпіл. З півкола поверніть трикутний кульочок, всередину покладіть соус.

5. Перенесіть на тарілку, в отвір насипте ікру так, щоб вона виглядала. Аналогічно нафаршируйте інші млинці. Подавайте відразу.

млинці з ікрою і червоною рибою з кефірного тіста

Рецептура шикарних млинців з ікрою з дуже смачного тіста. Вироби виходять ніжними, з дірочками, дуже красивими. Ікру можна використовувати будь-яку, як і червону рибу.

Інгредієнти

2 склянки кефіру;

0,5 ч. Л. Соди;

2 склянки борошна;

2 ложки масла;

Ложка цукру і сіль.

300 г вершкового сиру;

150 г червоної риби;

50-70 г ікри.

Приготування

1. Змішуємо в мисці всі інгредієнти тесту, крім масла і соди. Домагаємося однорідності.

2. У склянціОкропу гасимо соду, виливаємо в кефірне тісто і швидко розмішуємо. Додаємо масло.

3. Випікаємо діряві млинці. Розкладаємо на столі по одному, щоб рівномірно розподілити начинку.

4. Вершковий сир розминаємо, змащуємо тонким шаром млинці.

5. Нарізаємо червону рибу соломкою, викладаємо в млинці, скручуємо рулетом.

6. Нарізаємо рулети шматочками по три сантиметри. Ставимо на тарілку зрізами вгору.

7. Розкладаємо ікру, прикрашаємо зеленню і можна подавати!

млинці з ікрою і яйцями

Рецептура економною начинки для млинців з ікрою. Спекти їх можна по будь-якому з рецептів вище. Всього знадобиться близько 5 штучок.

Інгредієнти

3 варених яйця;

1 зубчик часнику;

70 г ікри;

Приготування

1. Відварені яйця очищаємо, ріжемо дрібними кубиками або натираємо.

2. Додаємо рубану зелень і часник, солимо і заправляємо майонезом. Можна взяти сметану, але жирну і густу, інакше начинка може потекти.

3. Змащуємо млинці яєчним фаршем, шар товстим не робимо.

4. Викладаємо смужку з ікри, рівномірно розподіляємо між усіма млинцями. Якщо є можливість, то ікру можна не шкодувати.

5. Скручуємо рулети. Даємо їм трохи постояти і зміцніти.

6. Нарізаємо рулети гострим ножем на довільні шматочки. Можна навпіл і викласти на тарілку трубочки з начинкою. Або зробити дрібні шматочки, схожі на роли, розкласти зрізом вгору.

мішечки з млинців з ікрою і сиром маскарпоне

Рецептура ефектною закуски у вигляді мішечків. Для неї ідеально підходить сир маскарпоне. Але можна взяти і інший продукт з подібною консистенцією. Знадобиться 5-7 млинчиків, печіть їх за будь-яким рецептом.

Інгредієнти

150 г маскарпоне;

120 г сметани;

150 г червоної ікри;

5 пір’я зеленої цибулі;

Зелень кропу.

Приготування

1. Змішайте маскарпоне зі сметаною, приправте зеленню кропу. За смаком можна додати різні спеції, але зазвичай вони зайві. Начинка сама по собі досить яскрава.

2. У кожен млинець покладіть по ложечці ікри і сирну суміш.

3. Зберіть краю разом, зав’яжіть пером цибулі мішечки. Можна використовувати сир чечіл (косичку).

4. Покладіть мішечки на плоске блюдо або подавайте порційно.

млинці з ікрою і крабовими паличками

Ще один економний варіант млинців з ікрою. Основна начинка готується з крабового салату, який можна зробити за своїм рецептом або за варіантом нижче. Але маса не повинна вийти рідка, використовуйте густий соус.

Інгредієнти

5 млинців;

120 г твердого сиру;

5 крабових паличок;

4 ложки майонезу;

70 г ікри.

Приготування

1. Порубати відварені яйця дрібно.

2. Додайте порізані крабові палички і натертий сир, розмішайте. Заправте салат майонезом. Регулюйте густоту. За бажанням можна додати зелень.

3. На розправлений млинець викладіть частину начинки, розмажте. Розкидайте ікринки в довільному порядку.

4. Скрутіть рулет. Аналогічно виконайте з іншими млинцями.

5. Поставте рулети на 20 хвилин в холодильник.

6. Гострим ножем поріжте млинці шматочками навскоси.

7. Покладіть на блюдо, декорують зеленню.

млинці з ікрою грибний

Варіант ситної начинки для млинців з грибної ікри. Цієї кількості вистачить на 10-12 фаршированих млинчиків.

Інгредієнти

300 г будь-яких відварених грибів;

2 головки цибулі;

1 морквина;

100 г масла;

0,5 пучка кропу;

2 зубка часнику;

Знадобиться масло вершкове для запікання.

Приготування

1. Натріть одну морквину, поріжте очищені цибулини. Викладіть овочі в розпечену сковорідку, обсмажте.

2. Додайте відварені грибочки. Обсмажте ці інгредієнти разом.

3. Трохи остудіть вміст сковорідки і подрібніть. Можна перекрутити через м’ясорубку.

4. Саме час додати в начинку спеції, часник, свіжий кріп і добре розмішати.

5. Нафаршируйте спечені млинці. Можна згорнути коржики конвертиком класичним способом або скрутити рулети з начинкою.

6. Викладіть вироби на деко. Зверху змастіть розтопленим або просто розм’якшеним маслом, запечіть 10 хвилин при 220 градусах в духовці. Або просто прогрійте в мікрохвильовій печі.

За старих часів сковорідку для млинців змащували шматочком свіжого сала. При смаженні вироби не прилипали і виходили особливо смачними.

Як відрізнити справжню ікру від підробки? досить розчавити ікринки пальцями. Підроблений продукт жорсткий, розбризкується. Справжня ікра м’яка, при роздавлюванні внутрішній вміст розтечеться по пальцях.

Ще один спосіб виявити підробку – опустити кілька ікринок в стакан з гарячою водою. Желатиновий продукт повністю розчиниться.